Tarta cu spanac Tarta cu spanac – aperitiv usor de preparat, poate fi servit rece sau cald. Ingrediente putine si la indemana tuturor, un aluat de tarta cu branza de...
Fasole galbena pastai cu carne de porc Fasole galbena pastai cu carne de porc. Acest fel pricipal se poate prepara in toate anotimpurile cu pastai proaspete vara si congelate iarna....
Rasol de macrou cu legume si sos din hrean si sfecla rosie Rasol de macrou cu legume din macrou congelat. Bogat in acizi grasi Omega 3 si vitamine, macroul este...
Varza calita cu costita de porc Varza calita cu costita de porc – cu varza murata, coasta de porc, o ceapa, un ardei rosu, suc de rosii, ardei iute si...
Fasole cu ciolan afumat – iahnie de fasole cu ciolan afumat Fasole cu ciolan afumat – reteta traditionala romaneasca. Fasole boabe cu ciolan afumat la ceaun, fiarta incet la un...
Stevie cu orez – preparat de post Stevie cu orez o mancarica de primavara. Se prepara rapid cu ingrediente putine. Stevia este o planta perena des intanlita la noi in...
Iahnie de fasole cu carnati – mancarica de fasole boabe cu carnati Cine poate refuza o portie de Iahnie de fasole cu carnati de casa ? Mancare de fasole cu...