Cotlet de porc la tigaie [gratar] cu legume fierte in abur Cotlet de porc la tigaie [gratar]. Cotlet de porc la tigaie [GRILL] – cotlet suculent si condimentat. Cotletul de...
Ostropel de porc – preparat specific romanesc Ostropel de porc – preparat specific romanesc. Reteta Ostropel de porc este usor de gatit si nu are nevoie de multe ingrediente. Putem...
Pilaf de orez de post cu legume si ciuperci Pilaf de orez de post cu legume si ciuperci- o mancare de post cu orez, ciuperci si alte legume. Foarte usor...
Rulada din spanac si branza de oi – aperitiv Reteta Rulada din spanac si branza de oi este usor de preparat si nu are multe ingrediente: Spanac, oua, unt, smantana,...
Pulpe de pui dezosate umplute – cu legume la cuptor. Pulpe de pui dezosate umplute cu legume si gatite la cuptor pot fi servite calde ca fel principal insotite...
Pizza cu legume Pizza cu legume – se prepara usor si rapid cu cateva legume. Cine nu doreste o pizza cu legume ? Haideti sa facem o pizza fara preparate...
Fasole galbena pastai cu carne de porc Fasole galbena pastai cu carne de porc. Acest fel pricipal se poate prepara in toate anotimpurile cu pastai proaspete vara si congelate iarna....
Varza calita cu costita de porc Varza calita cu costita de porc – cu varza murata, coasta de porc, o ceapa, un ardei rosu, suc de rosii, ardei iute si...
Fasole cu ciolan afumat – iahnie de fasole cu ciolan afumat Fasole cu ciolan afumat – reteta traditionala romaneasca. Fasole boabe cu ciolan afumat la ceaun, fiarta incet la un...