0 2
Pulpe de pui dezosate umplute

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
8 buc pulpe de pui dezosate
8 felii pastrama de porc
8 felii cascaval
3 buc ciuperci
1 buc ardei kapia
Sare
Piper
ardei iute macinat
250 ml vin alb demisec

Pulpe de pui dezosate umplute

Cuisine:
    • 55 min
    • Serves 8
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

     

    Pulpe de pui dezosate umplute – cu legume la cuptor.

    Pulpe de pui dezosate umplute cu legume si gatite la cuptor pot fi servite calde ca fel principal insotite de o garnitura de legume sote sau un morcov caramelizat si o salata de sezon.

    Daca s-au racit nici o problema.

    Le taiati rondele si le asezati pe un platou pe cateva frunze de salata.

    Pulpe dezosate putin batute cu un ciocan pentru snitele, ciuperci, pastrama, cascaval si ardei rosu sunt ingrediente putine cu care puteti prepara Pulpe de pui dezosate umplute  condimentate si stopite cu un vin alb.

    Aici aflati cum se face reteta Pulpe de pui dezosate umplute cu legume si putina afumatura.

    pulpe umplute aperitiv-reteta
    pulpe de pui dezosate umplute
    pulpe de pui umplute cu legume-reteta
    pulpe de pui dezosate umplute

    Steps

    1
    Done

    Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul pentru snitele.
    Se curata ciupercile si se taie felii. Ardeiul se taie rondele sau felii subtiri.

    2
    Done

    Presaram sare si piper pe pulpe. In mijlocul fiecarei pulpe asezam cate o felie de pastrama, 2 felii de ciuperca, o fasie de cascaval si o rondea din ardeiul rosu. Se trece parte peste parte si se prinde cu scobitori sa nu se desprinda.

    3
    Done

    Se pun intr-o tava unsa cu ulei se rasneste deasupra ardei iute. Turnam in tava vinul alb si introducem in cuptorul preincalzit 45-50 min la 180 grade pana se rumenesc.
    Scoatem betisoarele de scobitori si taiem in doua sau felii, servim cu legume si muraturi.
    Eu am preferat morcovi caramelizati.

    4
    Done

    Se pot servi si reci se taie foarte bine si sunt gustoase.
    Sa aveti spor la gatit.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Niste pulpe de pui dezosate si umplute delicioase! Va recomand sa le mancati calde.

    previous
    Retete de Craciun
    next
    Tarta cu spanac
    previous
    Retete de Craciun
    next
    Tarta cu spanac

    Add Your Comment

    Translate »